Jubilarni postovi

καιnos

Spirit Junkie
A d m i n
Reakcijski bodovi
384
Bodovi
83
Dragi forumasi, ovdje objavljivamo ko je napisao jubilarni post.

1000-ti jubilarni post objavio je forumas

Faaaazlijaaaaaaaaa

Ma daj... vec se toliko napisalo בְרִית

Ovaj put 2000 jubilarni post napisao je član Lovac Istine.....nažalost Fazlija malo ti je falilo da budeš ponovo. U 12 dana 1000 postova, wow, to zasigurno možemo zahvaliti članu Makiju, koji je sam napisao u kratko vrijeme preko 200 poruka i na druge koji su se natakarili na njega. Ali kako ima fakultetske obaveze, neće više pisati puno. Ali kako god, pristižu novi članovi.

Ovaj put 2000 jubilarni post napisao je član Lovac Istine.....nažalost Fazlija malo ti je falilo da budeš ponovo. U 12 dana 1000 postova, wow, to zasigurno možemo zahvaliti članu Makiju, koji je sam napisao u kratko vrijeme preko 200 poruka. Ali kako ima fakultetske obaveze, neće više pisati puno. Ali kako god, pristižu novi članovi.

A sta se dobiva za taj jubilarni post... je l' bar 10 KM da dobijemo ili nesto?

Ovaj forum je adiktivan. Preko 50 poruka u jednom danu sam juče napisao.

Čestitamo Makiju, napisani jubilarni 500-ti post lux ύθיואל

Primjetio sam da sam prestigao kainosa i da sam trenutno broj 1 po broju postova na forumu.

Inače odmah unaprijed da najavim da poslije 600 postova opet moram uzeti pauzu sa foruma. Mislio sam to učiniti sad preko Božića jer mi ide slava ali nije se zadesilo ali praznici se bliže kraju a ispitni rok se bliži svom početku. A opet sam potrošio dosta vremena ovdje i iako mi nije žao nimalo ne mogu zanemariti to da mi oduzima previše vremena.

Nazad
Vrh