Pratite video ispod kako biste vidjeli kako instalirati našu stranicu kao web aplikaciju na početni zaslon.
Bilješka: Ova značajka možda nije dostupna u nekim preglednicima.
Ovo je kompletno pogresna formulacije jer se Bog ne radja,On je oduvek i postojice zauvek.Marija je bila Bogorodica. Bog je ljubomoran Bog. To o drugoj djeci tj. Isusovoj braći su samo spekulacije, ima više teorija ali sve na klimavim nogama...Trebali biste s više poštovanja govoriti o onoj koja je Blažena među ženama ako ste kršćani, bez obzira na tradicionalne crkve...(ne govorim to na grub način)
A sto ne bi taj isti citat gledali iz MALO DDRUGACIJE perspektive u smislu da Njegov ljubljeni ucenikk nije imao majke pa je hteo da mu Marija bude majka....????Uostalom da je tako kako govorite ne bi se desilo ovo:
Iv 19, 25-34
U ono vrijeme: Uz križ su Isusov stajale majka njegova, zatim sestra njegove majke, Marija Kleofina, i Marija Magdalena. Kad Isus vidje majku i kraj nje učenika kojega je ljubio, reče majci: »Ženo! Evo ti sina!« Zatim reče učeniku: »Evo ti majke!« I od toga časa uze je učenik k sebi!
Ovo je nemoguce jer himen jednostavno ne postoji - proporcije novorodjenje bebe nepovratno devastiraju taj deo zenskog polnog organa i po tom osnovu to cini daleko vecu deformaciju nego sto cini muski polni organ.On, Krist, naš Spasitelj, bio je pravi i prirodni plod Marijine djevičanske utrobe.. . To je bilo bez suradnje muškarca, a ona je nakon toga ostala djevica. (Propovijedi o Ivanu, poglavlja 1-4.1537-39, Martin Luther).
Izvini,sta sam ja to nepristojno rekao ?Robivek to je citat od Luthera nije potrebno da budeš nepristojan.
Sto bih se svadjao sa bilo kim,ja sam mislio da ovde lepo pricamo...S njime se svađaj i sa svojim proročicom također...
Kao prvo nisam primetio razliku u nasim godinama a jos manje sam primetio da sam ikoga a najmnaje tebe povredio...ne bi bilo loše da naučite da poštujete sugovornika. Ne mogu razumjeti da moram to govoriti nekome dosta starijem od sebe...
Svaka cast,vidi se odmah da si ozbiljan sagovornik...a svrh svega i skroman.Iskreno, mogla bi pomesti pod s tobom i sa svakim što se pojedinih teoloških pitanja tiče, samo sam žensko i bilo bi mi kasnije žao druge osobe...
Hvala lepo,poslusacu savet svakako jer ja to uobicajeno radim...a narocito kad mi neko skrene paznju da to radim.Želim ti svako dobro, uživaj u ovom lijepom danu i sa svojom suprugom koja te voli
Ne znam zasto izmisljas onog sto nema,gde se u Bibliji navodi da je ona nakon porodjaja sa Isusom i dalje ostala devica ?a djevicu Mariju pusti na miru!
Robi nije prepravljao post 49, nego 52 što se može vidjeti kad se taj korak napravi. Na kraju posta 52 stoji ovako - Edited once, last by robivek5 (6 hours ago). — This post has previous versions that are saved.čini mi se da ste prepravljali post da izgleda pristojnije, to je već na zaista boljoj razini.
????????????????????????????????????????????????Nisam od tebe tražila da mu prepravljaš post meni se samo nije svidjelo gdje ide njegova rasprava i ispričala sam se ako sam nešto krivo razumjela. Izrazila sam svoje mišljenje i odgovorila mu. Kod Robiveka je ružno to što povećava slova i recka poatove i bavi se nebitnim stvarima gdje ljude želi poniziti...
No comment !Da je normalan čovjek prihvatio bi ispriku imao razumijevanja i ostavio me na miru...