Pratite video ispod kako biste vidjeli kako instalirati našu stranicu kao web aplikaciju na početni zaslon.
Bilješka: Ova značajka možda nije dostupna u nekim preglednicima.
Tko su oni...možemo iznijeti svoja stajališta..
Ako je u pitanju simbolika, ili uopćeno vjernici "koji će živi dočekati Krista" zašto se nabrajaju izraelska plemena?
Tko su oni...možemo iznijeti svoja stajališta..
Meni je to sve sumnjivo...
Nekako mi je mali broj tih ljudi, ako racunamo postene i moralne ljude. A mozda je to samo broj buddha i arahanata koji dostizu konacno i potpuno prosvjetljenje. Mozda je to ukupan broj ljudi koji trebaju doseci prosvjetljenje, da bi se cijelo covjecanstvo moglo kolektivno uzdici na visu razinu.
Vrlo sam sklon tvojem simbolicnom tumacenju. Cini mi se to kao neki nejasan dio iz spisa pa stoga na odgonetavanje toga ne treba gubiti vrijeme. Jednostavno zanemariti taj broj kao doslovan. Mozda je pisac htio samo reci da ce se puno ljudi spasiti, duhovno uzdici, sta li vec...
Nekako mi je mali broj tih ljudi, ako racunamo postene i moralne ljude. A mozda je to samo broj buddha i arahanata koji dostizu konacno i potpuno prosvjetljenje. Mozda je to ukupan broj ljudi koji trebaju doseci prosvjetljenje, da bi se cijelo covjecanstvo moglo kolektivno uzdici na visu razinu.
Sam Jehova Bog je tako odredio i zapecatio.
I u proslosti je slicno radio,samo sto se sada ovih 144000 pecate kroz vekove od Isusa Grista pa do Armagedona.,sve lepo pise.
Netko se jednom prilikom našalio i rekao: ako je to tako, da ja vjerujem u to, onda mi ne bi bilo u interesu da evangeliziram, pošto su kapaciteti ograničeni.